Book directly for best rates

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Book now

Kraljica Jadrana

Pronađite smještaj

„Stara dama“ okrenuta budućnosti – neodoljiv spoj mirne i opuštene atmosfere protkane daškom aristokratske prošlosti te vedrog, razigranog i dinamičnog duha današnje, suvremene Opatije. 

Grad parkova i raskošne arhitekture

Osim impozantne secesijske arhitekture, u Opatiji su se smjestili i neki od najljepših hrvatskih parkova te brojne znamenitosti od kojih svaka priča svoju zanimljivu priču.

Pročitajte više Pošaljite upit

Dragulj hrvatske gastronomije

Jedan od najjačih aduta Opatijske rivijere nesumnjivo je njena iznimna gastronomska ponuda, kojom se prometnula u sam vrh najrazvijenijih gastro destinacija u Hrvatskoj. Osim najvećeg broja vrhunskih restorana „po glavi stanovnika“ – među kojima su i ponosni vlasnici prestižnih Michelin zvjezdica – tu su i brojne konobe i male, lokalne „oštarije“ u kojima se njeguje tradicionalna lokalna kuhinja u domaćem ambijentu te poslužuju specijaliteti od autohtonih namirnica ovog podneblja – poput slavnog kvarnerskog škampa, divljih šparoga s obronaka Učke, plemenitog crnog i bijelog tartufa iz Motovunske šume te brojnih drugih delicija.

Pročitajte više Pošaljite upit

Povijesni gradići u okolici

Upoznajte povijesne gradiće i šarmantna, mala ribarska naselja koji očaravaju svojom slikovitošću i jedinstvenim ambijentom, a nižu se duž cijele Opatijske rivijere.
Pitoreskno Volosko – danas simbol vrhunske gastronomije, prekrasan Lovran, drevni Kastav i Veprinac s najljepšim pogledom na Kvarner, srednjovjekovne Mošćenice i Mošćenička Draga – svi ti živopisni mali dragulji nalaze se u okolici Opatije, na samo par kilometara od hotela.

Pročitajte više Pošaljite upit
Autor: Damir Kvajo | Izvor: HTZ

Raj za aktivan odmor

Ljubiteljima aktivnog odmora, Opatija nudi neizmjerne mogućnosti za sport, rekreaciju i boravak u prirodi. Osim raznovrsnih morskih sportova u kojima možete uživati na brojnim obližnjim plažama, tu je i 12 kilometara duga, prekrasna obalna šetnica, idealna za nordijsko hodanje i udisanje ljekovitog morskog aerosola te uživanje u prirodnim ljepotama Rivijere. Za ljubitelje planinarenja, tu je i veličanstveni Park prirode Učka, ispresijecan s brojnim planinarskim stazama, kao i odlične lokacije s povoljnim vjetrom koje će oduševiti ljubitelje jedrenja na dasci, popularnog - windsurfinga.  

Pročitajte više Pošaljite upit

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam odabrano