Book directly for best rates

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Book now

Kongresi i eventi

Pronađite smještaj

Bogato iskustvo, znanje i tradicija u kombinaciji s jedinstvenim, kvalitetnim i modernim kapacitetima, čine kongresni centar Grand Hotela Adriatic idealnim mjestom za organizaciju kongresa, seminara te korporativnih i drugih događanja.

Lider kongresnog turizma

Opatija je nadaleko poznata kao jedno od vodećih kongresnih središta u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji, a kongresni centar Grand Hotela Adriatic jedan je od njenih najistaknutijih lidera, s najdužom tradicijom kongresnog turizma u Hrvatskoj. 

Kongresni centar

Ukupnog kapaciteta 1040 mjesta, u 8 moderno opremljenih, multifunkcionalnih dvorana, kongresni centar Adriatic zadovoljit će i najzahtjevnije potrebe organizatora. 

Pročitajte više

Velika amfiteatralna dvorana

Centralna dvorana kongresnog centra velika je amfiteatralna dvorana, jedina te vrste u Opatiji, koja može primiti do 550 osoba u prostoru površine 750 m2

Pročitajte više

Konferencijske dvorane

Osim velike amfiteatralne dvorane s 550 sjedećih mjesta, kongresni centar sadrži i 7 dodatnih, manjih, modularnih i moderno opremljenih konferencijskih dvorana, kapaciteta 50-150 osoba, idealnih za održavanje sastanaka, konferencija i poslovnih skupova.

Pročitajte više

Vrhunska audio-vizualna oprema

Kongresni centar Grand Hotela Adriatic raspolaže s najmodernijom audio-vizualnom opremom, koja organizatorima evenata stoji na raspolaganju.

Pročitajte više

Dodatne usluge

Za besprijekornu organizaciju svih vrsta događanja, kongresni centar nudi i brojne dodatne usluge.

Pročitajte više

Reference

Kao hotel s najdužom tradicijom kongresnog turizma u Hrvatskoj, iznimno smo ponosni na brojne uspješne domaće i međunarodne kongrese, konferencije, seminare i druga događanja, kojih se u kongresnom centru Grand Hotela Adriatic godišnje održi više od dvije stotine.

Eventi Siječanj

Riječki karneval

Riječki karneval ili riječko „peto godišnje doba“, kako ga se od milja naziva, tradicionalno započinje na sv. Antona, 17. siječnja, kada maškare preuzimaju vlast i ključeve grada te uz slogan „Budi što želiš“ pretvaraju Rijeku u razigranu, šarenu pozornicu kojom paradiraju brojna alegorijska kola i tisuće maski, tematizirajući povijesna, pop-kulturna i aktualno-političkih zbivanja.

Krunu manifestacije čini Međunarodna karnevalska povorka, u kojoj pred tisućama posjetitelja sudjeluju brojne domaće i međunarodne maskirane skupine. Uz Dječju karnevalsku povorku te tradicionalni izbor kraljice Riječkog karnevala, održavaju se i brojne maskirane zabave i druga događanja.

Legendarno riječko „peto godišnje doba“ završava na Pepelnicu, 26. veljače, kada će Pust obredno platiti za sve loše iz protekle godine.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam odabrano