Book directly for best rates

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Book now

Morske radosti

Pronađite smještaj

Bilo da ste ljubitelj aktivne zabave, adrenalinskih morskih sportova ili pak mirne i intimne atmosfere koju pružaju skrovite male uvale, Opatija i njena okolica obiluju raznolikim izborom plaža koji će zadovoljiti svačiji ukus. A koju god da odaberete, oduševit će Vas kristalno čistim morem.

Plaža Ičići

Jedna od najvećih i najbolje uređenih plaža na Opatijskoj rivijeri, poznata po brojnim raznovrsnim sadržajima i iznimno čistom moru, zbog čega je okrunjena i prestižnom Plavom zastavom. Smještena je u centru Ičića, na samo 1.5 km od hotela te je posebno pogodna i za najmlađe članove obitelji.

Pročitajte više Pošaljite upit

Plaža Lido

Inspirirana Ibizom i glasovitim mondenim plažama poput Nikki Beach, plaža Lido je idealno odredište za ljubitelje cjelodnevne glazbe, popularnih Dj-setova te Moëta & Chandona koji se ovdje toči tijekom cijelog dana.

Pročitajte više Pošaljite upit

Lungomare

Kad poželite odmak od vreve i velikih gradskih plaža, prošećite ovom glasovitom šetnicom i usput pronađite savršeno mjesto uz more samo za sebe.

Pročitajte više Pošaljite upit
Autor: Ivo Biočina | Izvor: HTZ

Plaža Črnikovica

Smještena na ulazu u pitoreskno ribarsko mjestašce Volosko i omiljena među lokalnim stanovništvom.

Pročitajte više Pošaljite upit

Plaža Sipar

Velika šljunčana uvala, po mnogima jedna od najljepših na Kvarneru.
Zahvaljujući povoljnom maestralu, idealna je za ljubitelje jedrenja na dasci, a u plitkom moru i brojnim atraktivnim sadržajima, uživat će i mališani. Smještena je u malom ribarskom mjestu – Mošćenička Draga, koje je cijelo plaža.

Pročitajte više Pošaljite upit
Autor: Aleksandar Gospić | Izvor: HTZ

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam odabrano