Book directly for best rates

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Book now

Biser Mediterana

Pronađite smještaj

Grand Hotel Adriatic smješten je povrh obalne šetnice – čuvenog Lungomare, u neposrednoj blizini svega što ćete poželjeti vidjeti u Opatiji. Prekrasan povijesni park i znamenita Villa Angiolina, crkva i park sv. Jakova, Umjetnički paviljon, čuvena Djevojka s galebom – jedan od glavnih simbola Opatije – te Ljetna pozornica i Hrvatska ulica slavnih, sve se to nalazi na samo par koraka od hotela.

Opatija

„Stara dama“ okrenuta budućnosti – neodoljiv spoj mirne i opuštene atmosfere protkane daškom aristokratske prošlosti te vedrog, razigranog i dinamičnog duha današnje, suvremene Opatije. 

Pročitajte više

Plaže

Bilo da ste ljubitelj aktivne zabave, adrenalinskih morskih sportova ili pak mirne i intimne atmosfere koju pružaju skrovite male uvale, Opatija i njena okolica obiluju raznolikim izborom plaža koji će zadovoljiti svačiji ukus. A koju god da odaberete, oduševit će Vas kristalno čistim morem.

Pročitajte više
Autor: Marko Vrdoljak | Izvor: HTZ

Izleti

Autor: Ivo Biočina | Izvor: HTZ

Odmor u Opatiji izvrsna je prilika da rezervirate i jedan od izleta iz ovdašnje bogate ponude i upustite se u istraživanje brojnih skrivenih ljepota Kvarnerskog zaljeva i okolice.

Pročitajte više

Eventi Siječanj

Riječki karneval

Riječki karneval ili riječko „peto godišnje doba“, kako ga se od milja naziva, tradicionalno započinje na sv. Antona, 17. siječnja, kada maškare preuzimaju vlast i ključeve grada te uz slogan „Budi što želiš“ pretvaraju Rijeku u razigranu, šarenu pozornicu kojom paradiraju brojna alegorijska kola i tisuće maski, tematizirajući povijesna, pop-kulturna i aktualno-političkih zbivanja.

Krunu manifestacije čini Međunarodna karnevalska povorka, u kojoj pred tisućama posjetitelja sudjeluju brojne domaće i međunarodne maskirane skupine. Uz Dječju karnevalsku povorku te tradicionalni izbor kraljice Riječkog karnevala, održavaju se i brojne maskirane zabave i druga događanja.

Legendarno riječko „peto godišnje doba“ završava na Pepelnicu, 26. veljače, kada će Pust obredno platiti za sve loše iz protekle godine.

Profinjeno mjesto za odmor.

Grand Hotel Adriatic smješten je uz obalu, tik povrh obalne šetnice, glasovitog – Lungomare, na samo nekoliko koraka od središta Opatije

POGLEDAJTE NA KARTI

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam odabrano