Book directly for best rates

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Book now

Pronađite smještaj

Upriličite nezaboravnu svadbenu svečanost u veličanstvenoj dvorani Grand Hotela Adriatic i proslavite svoju ljubav u jednom od najromantičnijih gradova Europe.

Dan iz snova

Znajući kako je dan Vašeg vjenčanja jedan od najvažnijih u životu, kao i dan koji ćete zauvijek pamtiti, u Grand Hotelu Adriatic posebnu pažnju posvećujemo svakom i najsitnijem detalju, kako bi Vaša svadbena proslava bila uistinu posebna i jedinstvena.

Kulisa iz snova

I kada je riječ o ljubavi, Opatija ima prestižnu povijest. Još prije više od stoljeća njeni su raskošni vrtovi bili omiljena destinacija zaljubljenih plemića i plemkinja, a do danas je ostala nenadmašna kulisa za idilično vjenčanje iz snova.

Pročitajte više

Jedinstvena gala dvorana

Bilo da ste se odlučili za decentnu svečanost u manjem, intimnom krugu svojih najmilijih ili pak veliku i ekstravagantnu svadbenu proslavu - prekrasna, elegantna i profinjena gala dvorana Grand Hotela Adriatic nudi beskrajne mogućnosti za organizaciju Vašeg savršenog dana.

Pročitajte više

Svečana postava i dekoracija

Uz spektakularne svjetlosne efekte i „Light show“ s više od 3000 led lampica u stropu te više od 1000 mogućih kombinacija boja i tema za rasvjetu cijele dvorane, kao i vrhunsko ozvučenje te mogućnost organizacije vatrometa – sve što zamislite, pretvorit ćemo u stvarnost.

Pročitajte više

Paket vjenčanja

Osim svečane dekoracije dvorane i vrhunske gastronomske ponude, naš paket vjenčanja uključuje i sobu za mladence za prvu bračnu noć, s poslugom doručka u sobi te pjenušcem, voćem i cvijećem.

Pročitajte više

Eventi Siječanj

Riječki karneval

Riječki karneval ili riječko „peto godišnje doba“, kako ga se od milja naziva, tradicionalno započinje na sv. Antona, 17. siječnja, kada maškare preuzimaju vlast i ključeve grada te uz slogan „Budi što želiš“ pretvaraju Rijeku u razigranu, šarenu pozornicu kojom paradiraju brojna alegorijska kola i tisuće maski, tematizirajući povijesna, pop-kulturna i aktualno-političkih zbivanja.

Krunu manifestacije čini Međunarodna karnevalska povorka, u kojoj pred tisućama posjetitelja sudjeluju brojne domaće i međunarodne maskirane skupine. Uz Dječju karnevalsku povorku te tradicionalni izbor kraljice Riječkog karnevala, održavaju se i brojne maskirane zabave i druga događanja.

Legendarno riječko „peto godišnje doba“ završava na Pepelnicu, 26. veljače, kada će Pust obredno platiti za sve loše iz protekle godine.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam odabrano